Условия за доставка

- В срок от 24ч. след приемането на поръчка в нашата система ще Ви уведомим с имейл или ако се налага с телефонно обаждане за срока в който ще бъде   осъществена доставката.


- Точният срок за доставка зависи от избраните от вас продукти, тяхното количество, наличност и дали се доставят от страната или чужбина. Срокът на доставка за  наличните продукти e от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място и дните за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес".


- Времето за доставка от чужбина обикновено е от 7 до 10 дена.


- Ако желаете да получите предварителна информация за срока на доставка на конкретен продукт моля запишете кода на продукта посочен под цената и се обадете  на 0887749901 или ни пишете на administrator@tessutibg.com.


- Куриерската фирма с която се доставят продуктите от www.tessutibg.com е "Еконт Експрес". Цената на доставката зависи от:


                - Общото теглото на продуктите които сте закупили.


                - Мястото до където ще бъде доставена пратката /до желан от вас адрес или най-близкия офис на Еконт Експрес/.


- Крайната сума за куриерската услуга която задължително се заплаща от клиента се изписва преди финализирането на   поръчката на отделен ред от закупените стоки. Такса наложен платеж също се изписва на отделен ред ако има такъв.


Real Time Analytics